
-17 %
LOCTİTE 290 - 50ML | VİDA GEVŞEMEZLİK | YÜKSEK MUKAVEMET
215,00TL
258,42TL
Vergiler Hariç: 182,20TL
- Stok Durumu: Stoklarımızda
- Marka: LOCTİTE
- Stok Kodu: 142568
LOCTITE® 290, dişli bağlantı elemanlarının kilitlenmesine ve sızdırmazlığının sağlanmasına yönelik, sıvı, orta/yüksek mukavemetli bir vida sabitleyicidir. Ürün, düşük viskozitesi ve kılcal etkisinden dolayı, dişli bağlantılara nüfuz ederek, uygulama öncesi sökme gereksinimini ortadan kaldırır. Ürün, sıkı geçen metal yüzeyler arasında, hava olmaksızın kürlenebilir ve şok ve titreşime bağlı gevşeme ve sızıntıları önler. Ürün aynı zamanda, kaynaklardaki, kalıplardaki ve toz metallerdeki gözenekleri doldurabilir.
- Enstrümantasyon vidaları, elektrik konnektörleri ve tespit vidaları gibi önceden monte edilen bağlantı elemanlarının kilitlenmesi için idealdir
- Yalnızca metalde kullanılabilir
- Motor yağları, korozyon önleyici yağlar ve kesme sıvıları gibi endüstriyel yağlardan kaynaklanan az miktardaki yüzey kirliliğine dayanıklı olduğu kanıtlanmıştır.
- Sökülmesi için sıcaklık gerekir
File name | Size | Action |
Gösterilen: 0 ile 0 arası, toplam: 0 (0 Sayfa)